БЕОГРАДСКО ПЕДЕРИСАЊЕ

Србија у 2018. има две Параде поноса као и педера премијерку на челу Владе. Пету годину заредом, београдским улицама ће проћи колона са заставама боје дуге. У колони ће поносно бити и премијер/ка која је, за ову прилику, након дуже врмена, опрала косу.

ОПЕТ се у Београду састаје шачица баксуза код којих је Бог промашио за мало у пределу препона те је од бате направио нешто налик на секу и обрнуто. Та шачица ПЕДЕРА, за разлику од 2001. године, захваљујући великом броју педера у власти, и данас ће, НА ЖАЛОСТ, по пети пут за редом проћи без огреботине. Прошетаће „поносно“ градом држећи БАТА БАТУ ЗА РУЧИЦУ.

ЧИМЕ СЕ БУДАЛА ПОНОСИ, ПАМЕТАН СЕ СТИДИ.

Шта је то поносно? Дал је ПОНОСНО то што мушкарци не могу да нађу девојку или је ПОНОСНО то што оне јаднице не умеју да нађу момка? Позадина свега је УНИШТЕЊЕ НАРОДА, ПАКТ СА ЂАВОЛОМ, НЕСТАНАК ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ И КРАЈ СВЕГА НОРМАЛНОГ ОВОЗЕМАЉСКОГ. Све то диктирају они европски педери!

Није њима проблем „прошетати градом„. На крају крајева они то раде сваки дан без проблема. Нисам приметио да их са оклопним возилима превозе од куће до посла. Ни један педер није добио отказ на послу док жена која остане трудна, по аутоматизму, остаје без посла. Педеру нико не сме рећи да је ПЕДЕРИ већ их морамо звати гејеви. МОШ МИСЛИТИ! У најави је и Закон којим се одобрава ДА ПЕДЕРИ УСВАЈАЈУ ДЕЦУ ИСТОГ ПОЛА јер само на такав начин педери могу ширити легално своју болесну популацију и створити НАКАРАДНУ НАЦИЈУ.

Где је ту дискриминација нас који нисмо педери?  Имамо ли ми право да се не слажемо са овим ставовима? ДАЛ ТРЕБА ДА СЕ МИ СТИДИМО ШТО НИСМО ПЕДЕР?

А и народ ћути и аминује ово педерисање појединаца. ИЛИ НОСЕ МЕТАЛНЕ ГАЋЕ ПА ИХ НИЈЕ БРИГА ШТА ЋЕ БИТИ ПОСЛЕ НАС. Вероватно ће ускоро и у школама децу учити да нису први људи били Адам и Ева већ Адам и Стева!

Наравно, ми нормални смо одавно постали ХУЛИГАНИ, ЕКСТРЕМИ и ВАНДАЛИ. Некада смо били „ЧЛАНОВИ ОТПОРА„ и „ПАТРИОТЕ„. Сад грабимо ка Европи и патриоте су постале вишак.  Ко није педер неће моћи да буде члан европско-педерске заједнице!

Искрено се надам да ће ОДЛАЗАК У ЕРВОПУ КАСНИТИ бар још двеста година да не морамо гледати и оне ЕВРОПСКЕ ПЕДЕРЕ како нам се педеришу испред носа.