ДЈЕЧАЦИ ИЗ ШФ БААП ЕВРОГОЛ НА „МАРАКАНИ“

Школа фудбала БААП Еврогол из Пелагићева и ФК Црвена звезда из Београда потписали су, ове јесени, Уговор о пословној сарадњи.

Пише: Војо Сајловић

Сарадња је званично отпочела на првенственој утакмици Суперлиге Србије, Црвена звезда – Радник Сурдулица (5:0), када су млади фудбалери из посавске равнице били гости на стадиону „Рајко Митић“ и истрчали пред старт утакмице.

Захвални смо прије свега људима у Омладинској школи Црвене звезде што су у нама препознали будућег партнера, који би у будућности, требали да остваримо успјешну сарадњу на обострано задовољство. Наши домаћини у Црвеној звезди уприличили су нам част да будемо гости на првенственој утакмици Суперлиге Србије, гдје су наши млади фудбалери истрчали са првотимцима обје екипе. Прије тога обишли смо стадион „Рајко Митић“ и Музеј Црвене звезде. Већ на прољеће нас очекују пријатељске утакмице између Црвене звезде и БААП Еврогола у Београду и Пелагићеву, а биће још и других видова сарадња, истиче Никола Шаркановић, предсједник БААП Еврогол из Пелагићева.

Млади фудбалери су одушевљени самом чињеницом да су имали прилику да истрче на траву популарне „Маракане“, а сви сањају да једног дана истрче и као првотимци некадашњег свјетског и европског шампиона.