НЕРЕАЛНА СТВАРНОСТ

Медијско заглупљивање широких народних маса!!! Ово је најједноставнија могућа дефиниција свега што нас окружује у мору (дез)информација.

Разлика између ЈАВНОГ и ПРИВАТНОГ медијског сервиса је само у количини глупости која је пласирана у етер. Мало је оних грађана који се боре против овог заглупљивања и који не желе да буду оволико „обавештени“ о свему.

Уместо борбе за властиту срећу и властити живот, већина се опредељује за линију мањег отпора кроз „борбу“ ДОБРО ИЗАБРАНИХ БУДАЛА ПУТЕМ НЕКОГ РЕАЛИТИ ПРОГРАМА!!! Страшно!!!

Признајем, тешко је изборити се са овим јер, за овакво стање, заправо, нисмо ми криви. Заслуге припадају онима око нас самих. Од владајуће структуре, преко уредника већ споменутих медија, па све до Наде Мацуре. Трују нас квалитетно са свих страна још од раног јутра.

Чим упалим ТВ (јавни сервис) искочи „прва виолина“, КО ПАЈАЦ ИЗ КУТИЈЕ. Просто ме страх и рерну да упалим да не би ОН из ње искочио!!! Повијене главе, тужног погледа негде у страну, састављених прстију шаке у слово „O“,  а реченице километарске са обавезним заустављањем даха и наглашеним паузама на битним местима! Уколико угасите тон, прва помисао била би да је ПАЛА ВЛАДА! Ал шипак.

Прва виолина се захваљује Скоту који испред каубојске амбасаде нама срдачно преноси Божићну честитку свог изблајханог председника. То је информација од које се нормалном човеку диже коса на глави. АЛО БРЕ, ДРУЖЕ, ЧОВЕЧЕ, ПРЕДСЕДНИЧЕ, ПА СкотОВИ СУ НАМ ПРЕ ОСАМНАЕСТ ГОДИНА ЧЕСТИТАЛИ СВЕ ПРАЗНИКЕ. ПОСЛЕДИЦЕ ТОГ ЧЕСТИТАЊА ПАМТИЋЕ, НА ЖАЛОСТ, ЈОШ МНОГЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ!

Друга ВЕОМА БИТНА вест на јавном сервису је да је Влада усвојила уредбу о забрани увоза и извоза робе која би могла да буде коришћена за извршење смртне казне, мучење или друго окрутно, нељудско и понижавајуће поступање или кажњавање. Да зло буде веће, Влада је овом Уредбом тачно назначила која су то средства, па тако није могуће увести вешала, гиљотине, електричне столице за убијање људи, херметичке коморе, лисице за палчеве, лисице за прсте, окове за ноге са утегама и слично.

Од оваквих информација ми се повраћа! Узалудно галамим на лик и дело прве виолине, на уредника јавног сервиса, на све оне којима је пало на памет да ово постављају као битну информацију за јавност.

Узимам даљински, и пре него што пребацим канал, још једна појава на јавном сервису, а није ОН.

НИЧИМ ИЗАЗВАНА, на екрану појави се Нада Мацура!!! Лекар београдске хитне помоћи, која уз стихове Достојевског поручује грађанима да се обавезно СЛОЈЕВИТО обуку и да без преке потребе не излазе напоље. Страшно!!! Дотична госпођа то ради још од 1989-те године. У летњем периоду, подсећа нас да, ако не умремо данас, умиремо сигурно сутра, јер ће сутра температура бити за чак ДВА СТЕПЕНА ВЕЋА!!! Као да никада до сад температура није била +40 или -20.

Наравно, кад чујете овакве небулозе у виду информације од „стручне“ особе, не преостаје вам ништа друго него да извршите самоубиство уз прву јутарњу кафу. Боље је да се самоубијемо него да дочекамо сутра „голоруки“ ово (НЕ)ВРЕМЕ! А, заправо, једину штету по ваше здравље може да има гледање у дотичну особу на ТВ екрану.

Коначно, у покушају спашавања властитог живота, пребацујем са ЈАВНОГ СЕРВИСА на ТВ канал ПРИВАТНОГ СЕРВИСА! Узалудно је веровати, да „НАШЕ ПРАВО ДА ЗНАМО СВЕ“ није толико екстремно код приватника. Разочарењу никад краја!

Уместо прве виолине, на приватним каналима, приоритет су лопови, криминалци, педери и курве! По европском стандарду они се сада стручно зову ТАЈКУНИ, МИНИСТРИ, САВЕТНИЦИ У ВЛАДИ, ГЕЈЕВИ И СТАРЛЕТЕ!!!

Да несрећа никад не иде сама потврђују забавне емисије приватног ТВ сервиса у којима је гост, главом и брадом, НАДА МАЦУРА!!!

УЖАС!!! Не желим овакве информације! Не желим да будем обавештен!!!

ЖЕЛИМ МЕДИЈСКИ МРАК!!!