НОЋ БОГОВА У БРЧКОМ

Три велика глумачка имена, Војин Ћетковић, Дејан Луткић и Небојша Илић, представиће се брчанској публици 11. децембра у величанственој представи под називом ``НОЋ БОГОВА`` .

Живот са хировитим, апсолутистичким владаром пун је страхова, стрепњи и минских поља за интелектуалце који држе до части и поштења, ма колико да су са владаром блиски, а пун је и прилика за погубни утицај разних дворских луда, које су заправо врло прорачунате. То је, чини се, централна порука изврсног комада „Ноћ богова“ аутора Мире Гаврана.

„Брчко је деценијама уназад домаћин позоришних сусрета који окупе позоришта из целог региона, иако, заправо, град нема своје позориште. Ова представа би треба да буде својеврсни подстрек за даљњи рад на развијању културне сцене у граду као и за оснивањем позоришта„, каже Александар Пантелић, председник УГ „Stand-Up BH„ у чијој организацији ће брчанска публика и моћи да одгледа ову хит представу.

Истина, брчанска публика вапи за позоришним представама током читаве године. На жалост, култура у Брчком је пала испод сваког нивоа, још пре седамнаест година, када се у Дом културе уселила брчанска Скупштина. Појединачни покушаји разноразних Удружења су благи трзаји културног живота на десној обали реке Саве.

У сваком случају, уколико желите, а вредело би, да погледате ову трагикомедију, улазнице по цени од 10 КМ можете купити у Балкан пабу у Брчком.

Понедељак, 11. децембар, 19 часова у Дому културе.